Serveis

Àngel Pairó es una empresa Catalana especialitzada en la rehabilitació,restauració integral i pintura d’edificis que te com objectiu principal oferir als seus clients un servei professional i de la màxima qualitat. Un sòlit grup humà,amb àmplia experiència en el sector (mes de 25 anys des de la dissolució de GERMANS PAIRO S.A fins ara) i en constant formació tant en nous materials com en les tècniques mes innovadores. Som especialistes en rehabilitació d’edificis i restauració de façanes atorgant en totes les nostres feines una garantia de 5 a 10 anys.

LLOGUER I MUNTATGE DE BASTIDES

Disposem de bastides que s’adapten a totes les necessitats tan de petites estructures com de grans estructures complexes. Oferim els serveis de transport, muntatge i desmuntatge.

BASTIDA FAÇANA SISTEMA EUROPEU ULMA DORPA:

RESTAURAR,REHABILITAR,CONSTRUIR… AMB TOTA SEGURETAT.

BASTIDES GALVANITZADES EN CALENT, FABRICADES SOTA NORMATIVA EUROPEA HD-1000 HOMOLOGAT PER AFNOR AMB CERTIFICACIÓ NF.

Instal.lació completa de bastida

Estudi i projecte de bastida.

Assessorament per enginyer tècnic durant tota la durada dels treballs,muntatge,lloguer.desmuntatge.

Muntatge de bastida certificat per enginyer tècnic.

Muntatge i desmuntatge de bastida realitzat per personal altament qualificat i amb gran experiencia.

BASTIDA MULTIDIRECCIONAL SISTEMA EUROPEU ULMA BRIO:

Les bastides multi direccionals BRIO permet cobrir les diferents configuracions i aplicacions que es presenten en la construcció, protecció,accés o suport tant d’obra nova com rehabilitació. ames,gracies a la seva versatilitat permet arribar a altres camps com manteniment industrial,espectacles etc.. Esta indicat principalment el seu us per els llocs on la bastida convencional no satisfaci les exigència tècnica i econòmiques del muntatge.

ESCALES ACCES BRIO:

Les escales BRIO permeten un accés còmode i segur a tot tipus de construccions i rehabilitacions.

BASTIDA TORRES D’ALUMINI AMB RODES:

Les bastides d’alumini amb rodes resulta molt pràctic per a la realització de treballs a poca o mitja altura i de fàcil muntatge.

PINTURA INDUSTRIAL

La nostra experiència ens avala en la planificació i el treball de pintura industrial, tan per edificis, naus, …pintures especials,…

Soms una empresa amb una gran experiència en el sector de la pintura industrial , oferim un servei de conservació i pintat de ratlles de producció en general.

Treballem des de la preparació de les superfícies a l’aplicació de sistemes anticorrosius amb pintures epoxis de dos components,preparació de superfícies de difícil ancoratge amb imprimacions fosfatant ,fins l’acabat amb pintures de poliuretà.

Estem especialitzats amb la reparació i pintat de panels verticals i horitzontals amb masilles especials de dos components i pintures al poliuretà segons Ral i amb certificats per el comerç, i la indústria alimentaria, farmacèutica etc..

Àngel Pairó pintura decorativa

PINTURES DECORATIVES

Som especialistes en pintura decorativa, a banda de disposar d’un ampli catàleg disposem d’especialistes en restauració de pintura artística, frescos, murals…


Decora els teus espais de manera diferent I dona un toc personal a la teva llar,façana o empresa amb pintura artística. Una nova idea de decoració que aportarà personalitat i originalitat a totes les estàncies de la teva llar: cuines,menjadors,oficines,dormitoris,façanes, botigues ,etc.. ,Imitacions a marbre,pedra,fusta ,oxid . Aplicacions de pa d’or, plata ,pintures amb aspecte metàl.lic,veladures metal·litzades,estucs venecians, microciment.

Oferim dissenys originals.

Àngel Pairó pintura de pavimento

PINTURA PAVIMENTS I PARKING

Pintat de paviments per parkings I industria amb materials de ultima generació,senyalització de places,fletxes direccionals,números etc.

Àngel Pairó pinturas ignífugas

PINTURES IGNIFUGUES

Oferim una protecció contra incendis segons estudi previ de les estructures a protegir amb diferents solucions en tractament ignífugs per la protecció passiva contra el foc en elements estructurals,amb els certificats RF – EF corresponents segons normatives existents.

Àngel Pairó rehabilitaciones

REHABILITACIONS

Especialistes en rehabilitació d’edificis i restauració de façanes. L’assessorarem en la rehabilitació,restauració integral del seu edifici per tal d’oferir-li un servei adaptat a les seves necessitats i així obtenir els millors resultats possibles,una garantia de qualitat i professionalitat. Restauració d’edificis antics d’interès cultural, revestiments elàstics,rugosos i silicats, que permeten la transpiració.

 • Façanes,cobertes i patis de llum.
 • Reforma integral d’habitatges.
 • Escales i vestíbuls.
 • Pintura en general (industrial i decorativa).
 • Treballs verticals.
 • Lloguer i muntatges de bastides.
Àngel Pairó chorro de arena abrasivo

DOLLS DE SORRA ABRASIU

Disposem de maquinaria i instal·lacions per oferir els millor de dolls de sorra que li poden oferir.
Sorrejat amb silicat d’alumini:
Substitutiu ideal en operacions en les que es consideraven idònies el sorrejat de sorra (no utilitzats en l’actualitat per la normativa vigent existent) el silicat d’alumini es el millor material substitutiu,sense contra indicacions, del tipus sanitari ni de seguretat.

Altres camps d’aplicació:

 • Neteja i sorrejat per preparació de superfícies de - metall,fusta.ciment,formigó.
 • Neteja i decapatge d’interiors de tancs i dipòsits.
 • Neteja de façanes, d’edificis i similars.
 • Neteja i protecció hidrofugant de Monuments.
 • Decapat d’embarcacions.
 • Neteges de sinistres per incendis.
 • Neteges i protecció de grafits
 • Altres materials:
 • Sorra de quartz, Micro esferes de vidre, Armex-Bicarbonat, Corindó, Granalla d’acer.
Àngel Pairó servicio técnico

SERVEIS TÈCNICS

 • Pressupostos gratuïts
 • Realització del projecte tècnic
 • Assumeix tècnic
 • Obtenció de permisos d’obra
 • Direcció d’obra
 • Certificat final d’obra.
© 2021 Àngel Pairó Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL